Over ons

Samen staan we 5 dagen per week voor u klaar.

David Cools

Delphine Lippens

Tim Cijsouw

Podotherapeut

Tim werkt al enkele jaren als podotherapeut in Zeeuws-Vlaanderen, vanaf november 2020 werkt hij ook 2 dagen per week bij Hallux Westerhof Voetexperts.

Naast het werk als podotherapeut geniet hij van (uitgebreid) koken, kijkt hij graag diverse kookprogramma’s op tv en houd hij van reizen.

Sandy Westerhof 3

Sandy Westerhof

Podotherapeut / praktijk eigenaar

Sandy werkt al geruime tijd als podotherapeut, in 2008 is zij terugverhuisd naar haar Zeeuwse ‘roots’. In loondienst van Hallux is zij de locatie Middelburg gestart (2008) en even later ook de locatie Goes (2009). Vanaf mei 2010 is Hallux Westerhof Voetexperts haar eigen onderneming. Met veel zorg wordt de dagelijkse praktijk gevoerd, met daarnaast de benodigde management- en ondernemerstaken. U ziet Sandy dus niet met meer dagelijks in de spreekkamer.

In haar vrije tijd is Sandy veel buiten te vinden, zij maakt lange wandelingen met haar honden. Of met volle kracht op het water, want zij is lid van een dames sloeproeiteam.

Sandy Westerhof

Jurgen Wollaert

Orthopedisch schoenmaker

Jurgen heeft zijn ervaring opgedaan op de Sint Maartenskliniek in Nijmegen waar hij 15 jaar actief is geweest binnen de revalidatie en orthopedie. Hij vindt het belangrijk om voetzorg van A tot Z te verzorgen voor onze cliënten, samen te werken met de podotherapeut en/of pedicure en voor u eigentijds en modieus maatschoeisel te leveren.

Hij geeft veel aandacht, met uitgebreide uitleg en maakt zeer modieuze orthopedische schoenen.Er is altijd een mogelijkheid om te starten met een gratis kennismaking om wederzijds gevoel en mogelijkheden te bespreken.

Voor het maken van een afspraak kunt u rechtstreeks bellen met Schoenexperts 088-3456500

Miriam

Administratieve medewerkster

Miriam heeft jarenlange ervaring in diverse secretariële functies. Als administratieve duizendpoot is ze sinds september 2020 met veel enthousiasme bij Hallux Westerhof Voetexperts komen werken. Miriam zal voor gemiddeld 18 uren per week op de locatie Middelburg werkzaam zijn.

In haar vrije tijd is Miriam graag aan de wandel, houdt ze van koken, onderneemt ze veel leuke uitstapjes met partner/vriendinnen en is reizen haar passie.

Sandy Westerhof 2

Sandra Basten

Podotherapeut

Sandra heeft jarenlange ervaring als podotherapeut, zij heeft lange tijd in Rotterdam gewerkt, hier heeft ze nauw samengewerkt met orthopedisch schoenmakers. Sinds 2016 werkt zij met veel enthousiasme in de praktijk bij Sandy.

Sandra werkt parttime (3 dagen per week) op de locaties Goes en Middelburg.

In haar vrije tijd is Sandra zeer creatief, tijdens de lessen edelsmeden welke zij volgt, worden steeds mooiere creaties gemaakt.