Over ons

Sandy Westerhof, Sandra Basten en Lodewijk de Jonge staan samen 5 dagen per week voor u klaar.

Over ons
Sandy Westerhof 1

Lodewijk de Jonge

podotherapeut / podoposturaal- therapeut

Lodewijk heeft in meerdere praktijken ervaring opgedaan, als podotherapeut en podoposturaaltherapeut. Sinds 2018 werkt hij fulltime in de praktijk van Hallux Westerhof Voetexperts. Als u in Middelburg of Goes op het avondspreekuur komt, ziet u Lodewijk als podotherapeut. In Rilland is hij recent (februari 2019) gestart op een nieuwe spreekuurlocatie. Lodewijk heeft ook gewerkt in de orthopedische schoenenbranche en heeft ervaring met echografie en dry-needling.

In zijn vrije tijd doet Lodewijk  graag leuke dingen met zijn gezin of klust hij volop in zijn huis of is hij bezig in de tuin.

Sandy Westerhof 2

Sandra Basten

Podotherapeut

Sandra heeft jarenlange ervaring als podotherapeut, zij heeft lange tijd in Rotterdam gewerkt, hier heeft ze nauw samengewerkt met orthopedisch schoenmakers. Sinds 2016 werkt zij met veel enthousiasme in de praktijk bij Sandy.

Sandra werkt parttime (3 dagen per week) op de locaties Goes en Middelburg.

In haar vrije tijd is Sandra zeer creatief, tijdens de lessen edelsmeden welke zij volgt, worden steeds mooiere creaties gemaakt.

Sandy Westerhof 3

Sandy Westerhof

Podotherapeut / praktijk eigenaar

Sandy werkt al geruime tijd als podotherapeut, in 2008 is zij terugverhuisd naar haar Zeeuwse ‘roots’. In loondienst van Hallux is zij de locatie Middelburg gestart (2008) en even later ook de locatie Goes (2009). Vanaf mei 2010 is Hallux Westerhof Voetexperts haar eigen onderneming. Met veel zorg wordt de dagelijkse praktijk gevoerd, met daarnaast de benodigde management- en ondernemerstaken. U ziet Sandy dus niet met meer dagelijks in de spreekkamer.

In haar vrije tijd is Sandy veel buiten te vinden, zij maakt lange wandelingen met haar honden. Of met volle kracht op het water, want zij is lid van een dames sloeproeiteam.

Sandy Westerhof

Jurgen Wollaert

Orthopedisch schoenmaker

Jurgen heeft zijn ervaring opgedaan op de Sint Maartenskliniek in Nijmegen waar hij 15 jaar actief is geweest binnen de revalidatie en orthopedie. In 2016 heeft hij Hallux orthopedische schoenen BV opgezet om vanuit de 1e lijn (podotherapie en pedicure), modieus maatschoeisel te vervaardigen. Hij vindt het belangrijk om voetzorg van A tot Z te verzorgen voor onze cliënten.

Hij geeft veel aandacht, met uitgebreide uitleg en maakt zeer modieuze orthopedische schoenen.Er is altijd een mogelijkheid om te starten met een gratis kennismaking om wederzijds gevoel en mogelijkheden te bespreken.

Voor het maken van een afspraak kunt u rechtstreeks bellen met Hallux Orthopedie 088-3456500