Over ons

Samen staan we 5 dagen per week voor u klaar.

Sandy Westerhof

Kinderpodotherapeut / praktijk eigenaar

Sandy zorgt uiteraard ook zelf voor de dagelijkse praktijkvoering, met hiernaast de benodigde uren aan management- en ondernemerstaken. Voor de podotherapeutische zorg tot 18 jaar ben je bij Sandy aan het juiste adres, zij is namelijk de kinderpodotherapeut van het team.

In haar vrije tijd is Sandy veel buiten te vinden, zij maakt lange wandelingen met haar honden. Of met volle kracht op het water, want zij is lid van een dames sloeproeiteam.

Tim Cijsouw

Podotherapeut

Tim heeft enkele jaren als podotherapeut in Zeeuws-Vlaanderen gewerkt. Als ervaren podotherapeut werkt hij nu met veel plezier van maandag t/m donderdag op de locaties Goes en Middelburg. Tim heeft veel affiniteit met sport en sport-gerelateerde voetklachten, daarnaast heeft hij veel ervaring met o.a. de behandeling van een ingegroeide nagel en het vervaardigen van nagelbeugels (orthonyxie).

Op donderdag verzorgt Tim het avondspreekuur in Goes.

Naast het werk als podotherapeut geniet hij van (uitgebreid) koken, kijkt hij graag diverse kookprogramma’s op tv en houd hij van reizen.

Delphine Lippens

Podotherapeut

Delphine werkt sinds september 2021 bij Hallux Westerhof Voetexperts.  Ze werkt 2 dagen per week op de locaties Goes, Middelburg en Rilland. Tevens werkt zij ook nog 3 dagen in de week in België als zelfstandig podoloog.

In haar vrije tijd is ze graag sportief bezig. Al van jongs af aan speelt ze tennis en sinds een aantal jaar ook hockey. Daarnaast is koken ook een grote passie van haar, het liefst met groeten en kruiden uit eigen moestuin.

David Cools

Podotherapeut

David heeft jaren als industrieel ingenieur gewerkt, hij miste het klantgericht contact of de kans om “met en voor mensen” te werken. Om die reden heeft hij in 2018 besloten om zich te herscholen tot podotherapeut. Tijdens de opleiding aan de Artevelde Hogeschool in Gent en stages heeft hij ervaren dat het menselijk contact en het behandelen van mensen hem dan ook de gewenste voldoening bezorgt. Sinds eind september 2021 werkt hij 2 dagen per week op de locatie Goes en Middelburg.

Op woensdag verzorgt David het avondspreekuur in Middelburg.

In zijn vrije tijd is David graag bezig met zijn 2 kinderen en houd hij van sportieve activiteiten, zoals joggen of fietsen.

Miriam van Limbergen

Administratieve medewerkster

Miriam heeft jarenlange ervaring in diverse secretariële functies. Als administratieve duizendpoot is ze sinds september 2020 met veel enthousiasme bij Hallux Westerhof Voetexperts komen werken. Miriam werkt op de locatie Middelburg, zij neemt veel werk uit handen van de podotherapeuten. Daarnaast neemt zij de telefoon op, beantwoordt ze de email, zorgt zij voor de logistieke planning van de zolen en is zij uw aanspreekpunt bij vragen.

In haar vrije tijd is Miriam graag aan het wandelen, houdt ze van koken, onderneemt ze veel leuke uitstapjes met partner/vriendinnen en is reizen haar passie.

Sanne Schot

Medisch pedicure

Sanne heeft meer dan 10 jaar werkervaring als ambulant (medisch) pedicure in de omgeving Walcheren. Met haar Pedicurepraktijk TipTop heeft zij al vele cliënten kunnen helpen met een oplossing op maat.

Als medisch pedicure is Sanne nauw verbonden met het team van Hallux Westerhof Voetexperts op het gebied van Diabetische voetzorg. In haar vrije tijd gaat Sanne een frisse neus halen in het bos of op het strand.

Zij werkt nu op maandag in Goes en op donderdag in Middelburg.

U kunt rechtstreeks bij haar een afspraak maken:

Nick Flikkenschild

Orthopedisch schoenmaker

Er is bij Schoenexperts veel persoonlijke aandacht voor u. Met uitgebreide uitleg en er is ruime keuze in zeer modieuze orthopedische schoenen.

Er is altijd een mogelijkheid om te starten met een gratis kennismaking om wederzijds gevoel en mogelijkheden te bespreken.

Voor het maken van een afspraak kunt u rechtstreeks bellen met Schoenexperts 088-3456500