Schoeisel

Vanuit Hallux orthopedie is er een orthopedische schoenmaker, Jurgen Wollaert aanwezig op de praktijk. Hij heeft spreekuur op de dinsdag, er is dan ook altijd een van de podotherapeuten aanwezig, zodat er een mooie multi-disciplinaire samenwerking ontstaat.

Veiligheidsschoenen

Indien je als medewerker veiligheidsschoenen draagt tijdens het werk, is het belangrijk dat de certificering behouden blijft. Als je steunzolen in veiligheidsschoenen legt, dan wordt dit gezien als een aanpassing aan de schoenen waardoor het veiligheidscertificaat  (EN ISO 20345:2011 of EN ISO 20347:2011) komt te vervallen. Wil je toch je steunzolen dragen, dan dient er volgens protocol een paar gecertificeerde zolen gemaakt te worden, volgens de eisen van het desbetreffende merk. Ons advies is altijd, overleg eerst even met je werkgever, wat de mogelijkheden zijn op het werk, desgewenst kan de podotherapeut ook overleggen met de werkgever, bijvoorbeeld over de financiële afhandeling.

Wij werken met onderstaande merken

Schoeisel 3
Neskrid
Schoeisel
Bata Industrials
Schoeisel 1
Emma Safety Footwear
Schoeisel 2
Elten

FITS slippers/ sandalen én huisschoen/sloffen

Schoeisel 4

Jouw steunzool verwerkt in je eigen slipper, sandaal of huisschoen/slof ?

Wist jij dat je 60% van jouw tijd in omstandigheden verkeert die vragen om ander schoeisel dan je gebruikelijke schoenen? Denk aan situaties als heerlijk blootsvoets thuis lopen, jouw zomervakantie of religieuze omstandigheden. Op momenten als deze kun je een comfortabel paar slippers of huisschoenen goed gebruiken, zeker als het voetbed gebaseerd is op jouw eigen zooltherapie.

De slippers en sandalen zijn er voor zowel dames als heren en verkrijgbaar in vele modellen, kleuren en materiaalsoorten. De slippers worden samen met een van onze podotherapeuten uitgezocht aan de hand van een modellenboek en een stalenboek, zo ontwerpt u uw eigen slipper. Daarna worden de slippers of sandalen aangemeten en uiteindelijk handmatig vervaardigd.

Op de website van www.fitsfootwear.nl is de complete collectie zichtbaar.